Maatwerk mogelijk  Webwinkelkeur Certificaat GRATIS levering in NL
Neem gerust contact op: +31 85 130 58 13

Levering & Verzendkosten

Wij houden van transparantie en eerlijkheid. Daarom alles helder op een rij.

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

Je pakketje wordt verzekerd verzonden en voorzien van een track & trace code. Hierdoor is het bestellen via onze website geheel risicovrij. We bezorgen in Nederland en België:

IN NEDERLAND

Kippenvilla's:

In Nederland zijn de verzendingen - met uitzondering van de Waddeneilanden - van alle kippenvilla's zijn helemaal gratis.

Op de Wadden kunnen we niet alles leveren. Wel deze héle collectie! Dat komt, omdat de makers deze kippenhokken ook zelf wegbrengen. We vragen een kleine toeslag voor de overtocht.

Verzendkosten van accessoires in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden):
Bestel je alléén benodigdheden of accessoires dan zijn alle bestellingen boven de 74 euro ook gratis. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Daaronder bedragen de verzendkosten:

 • €4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
 • €8,70 voor bestellingen onder de €74,-
 • Gratis voor bestellingen vanaf €74,-
 • Verzendkosten voor de Waddeneilanden zijn op aanvraag.

  IN BELGIË:

  Kippenvilla's met gratis verzending:
  In België zijn de verzendingen van de kippenvilla's van het merk Voldux helemaal gratis. Je kunt ze vinden in deze collectie. Nederlandse vaklieden maken deze kippenhokken helemaal zelf en leveren ze ook zelf af.

  Kippenvilla's met verzendkosten:
  Voor de overige kippenvilla's moeten wij een internationaal transporteur inhuren en dat is duur. Omdat de prijzen van onze kippenhokken scherp zijn, berekenen we een deel van de kosten aan de klant door. De verzendkosten voor de overige kippenvilla's (met prijzen tot de € 545,-) zijn €9,95.

  Verzendkosten grote hooibergen:
  Voor de grote hooibergen zijn de vervoerskosten 95 euro. Dat heeft te maken met het volgende: onze hooibergen zijn zó groot dat er maar 1 (en soms 2) exemplaren op de aanhangwagen vervoerd kunnen worden. De makers brengen ze bij jouw thuis, omdat zij de meeste kennis hebben hoe ze deze kippenvilla's het beste kunnen vervoeren.

  Alleen accessoires:
  Bestel je alléén benodigdheden of accessoires dan zijn de verzendkosten €17,95.

  Retourneren

  Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn dan kun je het product zonder opgave van reden simpelweg retour sturen. Let er wel op dat het product in nieuwstaat dient te verkeren. Heb je vragen over ons retourbeleid? Dan kun je de pagina over het herroepingsrecht bekijken. Als je liever persoonlijk wordt geholpen dan kun je uiteraard gerust contact met ons opnemen.

  Zo makkelijk mogelijk

  Wij streven ernaar om het bestel- en leverproces zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Mocht je onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

  Wat zoek je?