Maatwerk mogelijk  Webwinkelkeur Certificaat GRATIS levering in NL
Neem gerust contact op: +31 85 130 58 13

Herroepingsrecht

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Enkel de kosten voor het terugzenden van de producten, zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kippenvilla.nl.

Je krijgt dan van ons retourinstructies. Let op: de producten gaan rechtstreeks terug naar het magazijn. We hebben verschillende magazijnen. Dus het hangt af van de producten wat het retouradres is. Mocht je het product naar een onjuist adres versturen dan brengen we de extra gemaakte kosten voor het verzenden naar het correcte adres in rekening.

In het geval van een retourzending of ruil beoordelen wij het product altijd op compleetheid, defecten en gebruikssporen. In dit geval zijn wij gerechtigd een afschrijving te hanteren. In het geval van beschadigingen en/of incomplete producten zullen wij allereerst contact met u opnemen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Geen enkel punt! Je kunt hiervoor contact opnemen met info@kippenvilla.nl. Wel betaal je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Wat zoek je?